Tjørring vs Spjald 5-4

Tjørring er tilbage på sporet. Lad det være sagt, at det var en vanvittig lørdag på Hessel Arena. Tjørring åbner kampen flot, og er aggressive, og kommer foran på en flot aktion af Alexander Baun. Vi var tæt på 2-0, men i stedet for var det Spjald der viste skarphed, og scorede ikke mindre end 3 gange på 15 min. Vi var heldige med at der ikke blev dømt 2 straffe sidst i første halvleg, i en undertals periode. I stedet scorede Magnus B i overtiden på en fejl af Spjald.
Anden halvleg blev bedre, og i en god periode for os scorer Spjald pludseligt igen. En kold spand vand i hovedet på alle, især taget vores modgang på det seneste i betragtning.
Heldigvis viste holdet endelig tidligere tiders moral, og troede på det til den bitte ende. Krydret med en Jakob Skjærbæk som fra sin centrale midt, klasker 3 bolde i kassen, og sikre sejren. En forløsning, og vi har nu kontakt til dem lige over os.

 

Tak til de fremmødte tilskuere for den helt fantastiske opbagning !

 

Målscorere: Alexander Baun, Magnus Bomholt, Jakob Skjærbæk x 3
Kampens spiller: Det gyldne venstreben, Jakob Skjærbæk