En stor U11 pigeafdeling har gennem vinteren været på pokaljagt i det Jyske. Ud over at de talentfulde piger klarer sig rigtig godt i den lokale DBU inde turneringen, hvor der ikke er pokaler på spil, så har de også deltaget i flere store stævner hen over vinteren.

Sidst i november troppede et udvalgt hold op til et velbesat stævne i Jelling med 20 deltagende hold. Efter rent bord i indledende pulje, blev kampene i mellemrunden meget lige. Med mindst mulig margin lykkedes det dog at ende i finalen mod de dygtige piger fra Vejle Boldklub.

En gyser af en finale ende op med en TIF sejr på 4-3 og vinterens første pokal kunne hæves. Dagen blev rundet af med et lille kulturbesøg ved de berømte sten i Jelling. Sport og kultur i god forening.

De. 30 December deltog vi med to hold i Hansen og Nissen Cup i Horsens. Dagen var tiltænkt som ren hygge og chancerne for A-finaler bland de 24 hold var ikke højt prioriteret.

Vi måtte også sande at niveauet var for højt til vores to blandede hold og vi endte begge i B-finalerne i Forum Horsens, med 10 andre hold og tre nye puljer. Begge hold blev her på fornem vis puljevindere og i den afsluttende finalerunde med Tifferne 1 og Tifferne 2 samt et hold fra Egebjerg endte vi op med en flot samlet 1. og 3. plads. En super dag med pigerne der storhyggede sammen fra start til slut og alle kom hjem med fine pokaler !

Den 7. Januar havde vi igen meldt et hold Tiffere til et større stævne i Give, med mange dygtige A-hold. De fire indledende kampe blev alle vundet på fornem vi og i knock-out kampen om finalepladserne blev det til en 2-1 sejr over et meget vel spillende hold fra Brandrupdam.

Finalerunden stod nu mellem Tifferne, Give Fremad samt et sammensat hold der gennem hele dagen havde set ganske uovervindelige ud. Første finalekamp mod Give blev vundet 2-1 og så skulle den store prøve stå i sidste kamp mod det sammensatte hold.

I en helt vanvittig spændende finale, hvor vi må sande, at det måske ikke altid er det bedste hold der vinder, så lykkedes det med fight af en anden verden at besejre overmagten med 1-0 i en kamp hvor vi stort set var under pres fra start til slut.

Endnu engang kunne den største af pokalerne hæves og nu for 3. gang i tre forsøg.

Næste step for U11 pigerne, der nu har rundet 20 glade styks af slagsen, er DBU stævne i Hammerum, der bliver afsluttet af hygge og overnatning for alle pigerne… Og mon ikke at pokaljagten så fortsætter frem mod april hvor vi atter går fuld tid på græs og 8 mands udefodboldJ

Tak til alle U11 pigerne og forældre for et fantastisk humør og sammenhold.

Hilsen Team U11 piger.