Indsamling til Børn i Sierre Leone

Kære medlemmer i Tjørring IF fodbold

Vi vil fra den 1. September til og med den 25. September i samarbejde med Fant (Football for a new tomorrow) indsamle jeres brugte fodboldudstyr til velgørenhed i et af verdens fattigste lande, Sierra Leone.

Gamle fodboldstøvler, bolde, benskinner, målmandshandsker, sportssko, spillersæt/trøjer, sportstasker, målnet og andet sportsudstyr, kan alt sammen bruges – ja sågar brugte telefoner (dog stadig fungerende). Fant vil senere i år sende en container afsted til Sierra Leone, med bidrag fra idrætsforeninger fra hele Danmark.

Vi håber at i alle vil gå jeres aflagte sportsudstyr igennem og komme ned med det i klubben i løbet af de næste uger, der vil være opstillet nogle flyttekasser i kantinen til dette, så vi kan hjælpe fodboldglade børn og unge i Sierra Leone.

Jeres bidrag kan gøre en kæmpe forskel og modtages gladelig.
Ved eventuelle spørgsmål til indsamlingen kan i kontakte Kai Nørholm på mobil: 28114030 eller mail: kai.norholm@gmail.com

Du kan læse mere om Fant og deres projekter på www.fant.dk eller på deres Facebook-side

”Fant – Football for a new tomorrow”.

Mvh. Tjørring IF fodbold