Kent Rahbek Nielsen – ny mand i spidsen for S3

Det er med stor glæde vi kan offentliggøre den nye træner for klubbens 2. hold. Valget er faldet på den mangeårige og rutinerede træner, Kent Rahbek Nielsen. Kent kommer senest fra en cheftræner stilling i KK07, hvor han har stået i spidsen for 1. holdet siden 2016, dog med en kort pause imellem.

”Vi er utrolig glade for at Kent har sagt ja til at komme til Tjørring. Kent er en utrolig dygtig og erfaren træner der kommer med de helt rigtige menneskelige og sportslige værdier og ambitioner som vi selv står for”, udtaler formand Kai Nørholm.

Kent Rahbek Nielsen er tidligere divisionsspiller i Holstebro og Herning Fremad med tilsammen 221 divisionskampe. Han har siden stået i spidsen for blandt andet Holstebro ( 3. div ), Staby, Mejrup, Måbjerg og altså senest i KK07.

Kent udtaler selv: ”Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i Tjørring. Jeg er blevet mødt af en professionalisme, entusiasme og glæde for klubben og fodbolden uden lige. Jeg har altid hørt godt om Tjørring, og jeg må sige at jeg indtil videre ikke er skuffet. Jeg er sikker på at klubbens ambitioner om oprykning til Serie 2 er indenfor rækkevidde, og jeg glæder mig til at blive en del af en klub med sjæl, fællesskab og ambitioner. Allermest glæder jeg mig selvfølgelig også rigtig meget til at hilse på spillerne.” slutter Kent.

Kent tiltræder stillingen 4. januar 2021.