U14 PIGER GÅR HELE VEJEN I DBU TALENT MIDT:

Efter at have fået 6 ud af 8 piger videre fra 1. runde i DBU Talent var presset stort under 2. og sidste runde.

60 piger var tilbage i region midt og der var ca. 30 pladser at kæmpe om. Der var vejrmæssigt rigtig gode betingelser for at vise sig frem denne søndag d. 1/9 i Kjellerup, og alle Tjørring pigerne markerede sig stærkt blandt områdets bedste spillere i årgang 2006.

Efter to hårde og koncentrerede timers træning, kunne pigerne ikke gøre mere end at vente på svaret fra DBU. Forventningerne i Tjørring pigernes trænerstab var en lille forhåbning om at en enkelt eller måske to piger kunne slippe igennem nåleøjet. Ventetiden for pigerne, og ikke mindst forældrene, var næsten ulidelig og vi skulle denne gang, helt frem til torsdag eftermiddag inden der kom besked fra DBU.

At pigerne er meget talentfulde ved vi alle, men at vi i dag står med hele fem piger videre i den endelige DBU Talenttrup var der vist ikke nogen der havde drømt om.

Dette er kulminationen på en helt igennem fantastisk årgang, hårdt og dedikeret arbejde fra pigerne og trænerstaben, specielt skal Martin Vestermark have stor ros for hans måde at håndterer alle disse piger – hver på deres niveau – og sidst men ikke mindst en forældre opbakning ud over det sædvanlige.

Endnu engang har Tjørring IF fodbold bevist at Elite og bredde sagtens kan fungere sammen. Dette er ikke kun en sejr for de udvalgte fem piger, men for alle de mange glade fodboldpiger, forældre og trænere i årgangen.

KÆMPE TILYKKE til målmand Filippa Bo Krøjgaard og markspillerene: Anne HougaardFrida Wagner NautrupAgnete Madsen og Therese Vestermark.

Nu venter der pigerne et spændende og længere forløb med 8 talentsamlinger rundt i det midtjyske og et videre forløb i det nye år. Måske vi blandt de fem, eller andre i årgangen har pigernes svar på Tjørring IF’s egen Pione Sisto.