DBU sølvnåle blev tildelt

På årets generalforsamling fejrede vi ud over vores egne interne pokal modtagere også 3 helt specielle frivillige i Tjørring IF fodbold. Alle 3 havde i 2020 modtaget DBU jyllands sølvemblem, og nu var det tid til at tildele dem DBU danmark’s sølvnål. Til at overrække dem sølvnålene var Hans Mogensen fra DBU jylland bestyrelse denne aften mødt frem i Tjørring.

INDSTILLING HUGO RIIS

Hugo flyttede sammen med sin hustru Else Riis til Tjørring i 1965. Hugo startede dog først i TIF i 1973, og Else fulgte hurtigt trop. De kom oprindeligt fra Skibbild og i de første år i Tjørring beholdt de tilknytningen til hjembyen via fodbold klubben derude.

De indså dog, at når man alligevel bor i Tjørring, så kan man jo også lige så godt spille fodbold der. Det blev igennem årene til MEGET mere end blot at spille fodbold, som i også kan læse ud af de posten Hugo har bestridt og været med i.

Det er svært at koge 48 års frivilligt arbejde sammen på få linjer, men vi i Tjørring har vi så meget at takke Hugo og hans hustru Else for, og vi ønsker at vise dette bla. med denne fine sølv nål ( burde være en guldnål ).

Nogle af de opgaver/poster Hugo har bestridt i årene:
 • Spiller
 • Medlem i byfest udvalget
 • Holdleder på div. hold
 • Træner på div. hold
 • Bestyrelsesmedlem
 • Senior Formand
 • Fælles Formand
 • Medlem i sponsorudvalg
 • Medlem i kridtbanden
 • Fast del af stadionhus byggeteam

INDSTILLING HENNING PRÆSTEGAARD

Henning startede op som fodboldtræner i TIF da hans store dreng Thomas gik i 1. klasse. Dette er helt tilbage i 1990. Henning træner med største iver drengene, helt frem til teenage årene. Sideløbende påtager han sig 1996 rollen som kampfordeler. Dette er en rolle som Henning stadig har og som kun et ordens menneske kan have fuld styr på samtidig med at en vis portion tålmodighed er nødvendigt, da mange ting og ændringer sker i sidste øjeblik eller ofte også over den fastsatte deadline. Rollen som kampfordeler i Tjørring er ikke en “bare lige” rolle. Det kræver virkelig sin mand at holde styr på træningstidspunkter og samtidig passe kampe ind imellem det hele . Henning kan vi simpelthen ikke undvære og det har da også indtil videre været umuligt at finde en der kunne afløse ham, for han taler    jo engang imellem om at holde, meeeennnn – det får han ikke lov til 🙂

Henning er til daglig ansat ved politiet og en helt grundlæggende egenskab ved ham, er da også at aftaler skal og bliver holdt. Har Henning sagt ja til en opgave, ja så kan man stole 110% på den bliver løst derefter. Henning er også “chef” for vores kridtbande, chef rollen er nu ikke så højtidelig, men med den kommer i hverfald også rollen som kridtmaskine mekaniker. Henning sørger for den altid er klar når sæsonen går i gang, og er der noget undervejs ordner han også dette. Henning har også i en årrække    siddet i bestyrelsen, heraf også som formand.

Nogle af de opgaver/poster Henning har bestridt i årene:
 • Træner
 • Bestyrelsesmedlem
 • Formand for fodbold afdelingen
 • Kampfordeler
 • Kridtbande ”chef”
 • Fast del af stadionhus byggeteam

 

INDSTILLING KENT KALHØJ

Kent startede som træner i Herning KFUM i 1991, han kom til Tjørring i 1997. Her begyndte han at træne drenge junior / ynglinge indtil 2001, hvor han begyndte at træne drenge årgang 1993/1994/1995, blandt andet Pione Sisto.

I 2004 var han desuden også træner for en 6. klasses piger, som skulle spille kamp mod deres lærer. Dette førte ret hurtigt til opstarten af den egentlige pigeafdelingen i Tjørring IF, dette skete i januar 2005. Han træner på dette tidspunkt så både de ca. 40 drenge ( selvfølgelig med en flok gode hjælpere ) og pigerne, dette står på i et par år frem til 2007, hvor han stopper som drenge træner og går ”all in” i pigeafdelingen, som derefter også bliver til dame senior.

I dag er ca. 40% af vores medlemmer piger/damer. Vi sætter en stor ære i at være en klub for alle, både piger og drenge – mørk eller lys – og Kent kan om nogen tilskrives æren for den store succes vi har og har haft i vores pige og dame afdeling.