CC Contractor fortsætter som Stjernepartner

Projektchef Poul Nielsen udtaler:
”CC Contractor A/S har været med omkring Tjørring Idrætsforening og Nordvesthallen i mere end 30 år, som sponsor i fodboldafdelingen og omkring byggerierne i Nordvesthallen. Så det er naturligt, og jo også en tradition at vi støtter op og bidrager. Det er vigtigt for CC Contractor at bidrage til foreningslivet og idrætslivet i hele kommunen. Gode fritidsfaciliteter og velfungerende foreninger for børn og voksne, sammen med sportsbegivenheder, oplevelser og kultur på allerhøjeste niveau – alt sammen bidrager til at gøre Tjørring og Herning Kommune attraktiv.
Personligt glæder det mig, som tidligere spiller i klubben, bestyrelsesmedlem og formand for fodboldafdelingen samt bestyrelsesmedlem i Nordvesthallen, at se hvordan nye ideer, nye tiltag og nye faciliteter kan gøre Tjørring og Nordvesthallen endnu bedre. Når den nuværende aftale udløber, så skal der uden tvivl laves en ny.”

 

****KONKURRENCE****
Like opslaget på facebook og deltag i lodtrækningen om 2 stk VIP billetter med spisning til Herning Blue Fox eller 5 stk billetgavekort til valgfri superligakamp med FC Midtjylland på MCH Arena.