Tjørring IF ligger Søndag den 12. juni græs til DBU 3-bold tour.

13 små baner omkranset af bander gør fodboldkampene intense og sjove, fordi spillet ikke hele tiden skal stoppes, når bolden ryger over sidelinjen. Alle hold får afviklet deres kampe på to timer og så er der frit slag til alle de andre aktiviteter uden for banerne.

Tilmelding til DBU 3-bold Tour-stævner foregår i KlubOffice eller pr. mail til jewu@dbujylland.dk senest en uge før hvert stævne.

Aktiviteter for store og små
Uden for banerne står vi klar med masser af underholdning, aktiviteter og boder. Den store hoppebane står selvfølgelig også oppustet og klar. Der er boder med mad og drikke til både spillere, søskende og forældre, så vær klar med det gode humør, så bliver det helt fantastisk. DBU 3-bold Tour er for hele familien, så fyld bilen og tag af sted sammen med holdet.

Medaljer til alle
Alle spillere er vindere til DBU 3-bold Tour og derfor er der også medaljeoverrækkelse efter de to timers fodbold. Der er flotte medaljer til alle holdets spillere.

Hele herligheden koster kun kr. 200,- pr. hold og der kan tilmeldes via KlubOffice eller via mail til DBU Jylland. Tilmeldingsfristen er en uge før hvert stævne.