Søndag den 12. juni lagde vi i Tjørring for første gang græs til DBU 3-bold tour. Vi har i mange år ønsket dette stævne til Tjørring, men pga. Coronaens indtog blev det aflyst i både 20201 og 2021 – så det var en forløsning endelig at kunne byde DBU karavanen velkommen til Tjørring.

110 hold var denne dag igennem de ikoniske 3 bande baner, som omkring 20 frivillige Søndag morgen var mødt, for at stille op på banerne. Sammen med vores mad telt, hoppeborg, drible område og toiletvogn var græs bane 1 omdannet til et stort område hvor ca. 700 børn og voksne dagen igennem gjorde flittigt brug af.

Da stævnet var afviklet kl. 14.30 hvorefter der igen var mødt ca. 20 frivillige op for at pakke det hele ned igen i de 4 20 fods containere det hele var ankommet i. Under hele stævnet var der fuld gang i madteltet hvor der hele dagen igennem, blev der langet pølser, sodavand, sandwich, slik og chips over disken af 10 frivillige.

Dagen blev afsluttet efter endt nedpakning med fortjente kolde øl og varme frankfurtere.

Kæmpe stort tak skal lyde til alle frivillige der hjalp til at denne dag blev helt perfekt og alt forløb som det skulle. Vi glæder os til vi igen næste år lægger græs til touren, og håber at i vores dygtige frivillige igen har lyst til at give en hånd med.

 

Se alle billeder fra dagen her:  http://tjoerring-fodbold.dk/dbu-3-bold-tour-2022/