FOR ENDEN AF REGNBUEN LIGGER TALENTKLASSERNE:

Flere års hårdt arbejde og glæden ved fodboldspillet kulminerede tirsdag eftermiddag for seks lokale U13 Tjørring piger. Alle havde i november sendt en ansøgning til Herning Elite vedr. muligheden for optagelse på skolen på Sønderager.

Et længere, og til tider nervepirrende forløb, med udtagelses træninger i Vildbjerg SF, blev tirsdag eftermiddag forløst med en opringning  fra VSF Elite, med den gode nyhed at alle seks piger er sportsligt godkendt.

Smilene var store da de alle troppede op til træning onsdag eftermiddag og det hele er kulminationen på en helt igennem fantastisk årgang 2006 i Tjørring med rigtig mange talentfulde spillere, en forældregruppe ud over det sædvanlige og en stor flok piger der bare elsker at spille fodbold.

Pigefodbolden blomstrer i disse år og ikke mindst i Tjørring, hvor U13 pigerne forhåbentlig kan være med til, at de yngre årgange også tør at drømme stort.

Alle piger fortsætter efter sommerferien deres udvikling i Tjørring IF og mon ikke de også som U14, spiller med i landets bedste række.

Nu mangler pigerne blot at blive fagligt godkendt for endeligt at kunne kalde sig elever på Sønderagerskolen med tre gange morgentræning til følge. Pigerne der pt. har klaret det sportslige nåleøje er, og set fra venstre iført TIF trøjer:

 

Agnete Madsen, Ebba Sander Andersen, Thea Tranberg Lauridsen, Therese Vestermark, Anne Hougaard og Malou Nørgaard.