MÅLFARLIG KANTSPILLER FRA TJØRRING SKRIVER AKADEMIKONTRAKT

Den målfarlige og hurtige offensivspiller James Alpinas har skrevet under på sin første akademikontrakt med FC Midtjylland. James havde hans fodbold opvækst i Tjørring, hvor han startede som micro spiller i 2013. Da han i foråret 2017 som ung U10 spiller skiftede til Ikast, vidste vi godt at her var en spiller der kunne nå langt hvis han ville. Fodbold er en stor del af familien Alphinas, hvor også hans søster Britney i mange år spillede i Tjørring. Nu er det kun faderen Robin der stadig snørre støvlerne på oldboys holdet i Tjørring. James er en del af FC Midtjyllands U15-hold.

Nedenfor sætter han selv ord på kontraktunderskrivelsen og på ambitionerne for fremtiden.

Hvad betyder det for dig at skrive under på din første kontrakt med FCM? – Jeg er stolt og priviligeret over at have skrevet under med FCM, som jeg har været en del af siden U11. Nu ser jeg frem til at udvikle mig yderligere, og så glæder jeg mig til at skulle spille U17-fodbold efter sommerferien, siger James.

Hvad ønsker du særligt at forbedre i dit spil i løbet af de næste år? – Jeg vil arbejde endnu mere med mine spidskompetencer, som er fart, teknik og løbevillighed. Nu ønsker jeg at bringe det til endnu højere niveau. Jeg vil desuden arbejde videre med min skudteknik og min spilintelligens.

Har du nogle drømme/ambitioner længere ude i fremtiden? – Min største drøm er at spille i en af udlandets top fem-ligaer og komme på det danske landshold. Lige nu er jeg en del af DBU-udtagelserne, og jeg vil arbejde hårdt for at blive ved med at være inde omkring det.

Er der en professionel fodboldspiller, som du ser noget af dig selv i? – Jeg synes, jeg minder om vores egen Gustav Isaksen fra FC Midtjylland, fordi jeg er målfarlig, hurtig, løbevillig og kampafgørende, lyder det fra James.

Akademichef Flemming Broe siger følgende om James Alpinas: – James er en hurtig og dygtig målscorer. Samtidig leverer han et højt antal assists og er meget seriøs omkring tilgangen til sin udvikling. Hans store fokus på sin egen udvikling gør, at vi glæder os til at arbejde med ham i fremtiden, hvor vi tror på, han kan tage store skridt, fortæller Flemming Broe.