Kenneth Lund tilbage i Tjørring

Fantastisk, – og Tjørring IF fodbold er meget taknemmelige for at Kenneth Lund igen har valgt at trække i Tjørring trøjen, – udtaler cheftræner Casper Johnsen.

Den 22 årige Kenneth Lund har valgt, at prioritere sin civile karriere i firmaet Textile Logistics. Kombinationen af fuldtidsarbejde og de mange træningspas, samt kørsel til Ringkøbing kræver sin mand.

Siden Kenneth Lund forlod Tjørring IF fodbold har han spillet danmarksserie fodbold i Varde og 2. division i Ringkøbing. Han er en rigtig hold spiller, hårdt arbejdende og gennembruds stærk offensiv spiller med et udmærket skud i støvlerne. 11 mål i 59 kampe for Ringkøbing.

Selv om Flemming Spring og jeg gerne vil tage æren for hans tilbagekomst til Tjørring, – så må vi nok erkende, – at barndoms kammeraten fra Kibæk Jakob Skjærbæks tilstedeværelse i Tjørring IF fodbold er hovedårsagen. Privat og arbejdsmæssig har de dyrket deres venskab de senere år, men nu får de igen mulighed for at dyrke deres passion for fodbolden sammen, – som i de gode drengeår i Kibæk, – siger Casper Johnsen.

At jeg har valgt Tjørring IF fodbold er specielt mit kendskab til klubben, spillerne og ikke mindst Jakob Skjærbæk. Vi har længe talt om, at det kunne være sjovt at skulle spille på hold sammen igen. Da mit arbejde tager en del tid, og hverdagen skal hænge sammen, så passer jyllandsserie niveauet perfekt til mig, – udtaler Kenneth Lund

Jeg håber jeg kan tilføre truppen og holdet noget nyt med den erfaring og de fodboldmæssige kvalifikationer jeg besidder, efter at have spillet DS og 2. division. Jeg glæder mig til at hilse på truppen og staben omkring holdet, – slutter Kenneth Lund.