Konceptas forlænger som Medierpartner.

Kontaktchef Kasper Nielsen udtaler sig om forlængelsen: “Vi ser forretningsmæssige muligheder i Tjørring Fodbold, hvor netværket er stærkt med virksomheder i alle størrelser, hvilket vi håber der giver et afkast på sigt. Vi deltager stort set i alle netværkarrangementer, hvilket vi gør med stor tilfredshed. Det giver altid nye relationer og gode oplevelser.
Konceptas værdier er også, at man bakke op om det lokale foreningsliv, så vi synes aftalen med Tjørring er win win for begge parter”.

Sponsorchef Lars Bræmer udtaler: “Konceptas udviklede os som klub og brand. Her har vi en samarbejdspartner der tænker kreativ og sørger for vores grafiske brand udadtil er professionelt. Konceptas laver alt vores grafiske arbejde ligefra hjemmeside, sponsorbrochurer, invitationer og kampplakater m.m.
Vi kan kun anbefalede Konceptas på bedste vis”.

 

****KONKURRENCE****
I forbindelse med forlængelsen udloddes 2 x VIP billetter til HC Midtjylland med spisning til en valgfri hjemmekamp. Like opslaget på facebook og tag hvem du vil have med. Vinderen trækkes d. 20 januar blandt kommentarerne.