NY TRÆNER TIL 2. HOLD HERRE ER PÅ PLADS !

Vi er meget glade for at have hentet Lasse Damsgaards Færch til klubben, hvor han skal stå i spidsen for vores 2. hold på herre siden. Lasse kommer senest fra en stilling som Cheftræner for u15 Liga 1 i SIFQ, før det har Lasse trænet U19 og S3 i Snejbjerg. Vi er glade for at kunne have træneren på plads allerede nu, og Lasse er så småt begyndt at komme til træningerne, selvom han officielt først starter 1. august.

Lasse udtaler selv:
“Jeg kender jo en del til klubben, da jeg både har mødt dem flere gange, men også via trænerkollegaer har fået gode anbefalinger af folkene og miljøet i Tjørring, derfor var jeg er ikke i tvivl om, at det er det rigtige for mig, da vi først havde mødtes og talt sammen. Der er en klar plan for hvad man vil med klubben, hvilke værdier man ligger vægt på, selvfølgelig både sportslig men også socialt, som betyder meget for mig. Jeg ser det som et spændene projekt at tage del i, og jeg er spændt og glæder mig helt vildt til at komme i gang” – slutter Lasse

Vi glæder os over det nye samarbejde og ser frem til alle at byde Lasse velkommen på Hessel Arena efter ferien, hvor teamet omkring 2. holdet vil består af cheftræner Lasse Damsgaard Færch og assistent træner Thomas Tarri.