Tømreren & Tagdækkeren – ny Guldpartner
Med mange års erfaring i bagagen startede de 2 kammerater Tommy Varde og Anders Andersen firmaet Tømreren & Tagdækkeren i 2021. Tommy med sin baggrund som tømrer og Anders som tagdækker.

Firmaet tilbyder alt indenfor tømrerarbejde og tagpap løsninger. Står du med et projekt og har brug for råd, vejledning og måske et godt tilbud, så kontakt gerne Tømreren Tommy på mobil 60174699 eller Tagdækkeren Anders på mobil 30263519. 

Begge fanges også på mail: kontakt@t-og-t.dk

Vi mødte Tommy og Anders på en byggeplads i Tjørring.

Hvorfor ønsker i at være en del af erhversklubben i Tjørring IF fodbold ? Vi synes det er vigtigt at bakke op lokalt, og eftersom vi begge er bosiddende i Tjørring og vores børn spiller fodbold her, lå den lige til højrebenet. Vi er jo ret nye i det at være selvstændig, men vi kan jo se og høre, at der her er en aktiv erhversklub, som netværker og hygger sig sammen til klubbens 4-5 årlige arrangementer. Vi har tidligere været inviteret med, og må sige at der er styr på tingene og alt kører virkelig professionelt. Vi glæder os til at støtte og bidrage til klubbens arbejde for alle områdets børn og unge, slutter Tommy og Anders.

Se mere på: www.t-og-t.dk