Brian Stage – ny mand i spidsen for S2

Det er med stor glæde vi kan offentliggøre den nye træner for klubbens 1. hold. Valget er faldet på en af klubbens egne og erfarne trænere – Brian Stage. Brian har senest fungeret som assistent træner på netop 1. holdet i Tjørring, før det stod Brian bla. i spidsen for vores store U19 afd. Sammen med Anders Madsen.

”Vi er utrolig glade for at Brian har sagt ja til at fortsætte den opbygningsfase, vi er i med vores 1. hold i Tjørring. Brian er en utrolig dygtig og erfaren træner, meget vellidt af både spillere, træner kollegaer og bestyrelse. Brian har de helt rigtige menneskelige og sportslige værdier som klubben bygger på” udtaler Kai Nørholm.

Brian Stage har som sådan altid spillet fodbold i Tjørring, bla. var Brian en del af holdet der spillede 2. div i et par år. Brian har trænet flere hold i Tjørring, både ungdomshold, senior damer, U19 og senest og fremadrettet senior herre.

Brian udtaler selv: ”Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang som cheftræner i Tjørring. Det er noget jeg har været klar til længe, og jeg ser virkelig frem til at overtage holdet fra Niels. Jeg kender jo allerede alle spillerne, da jeg som skrevet har været assistent træner på holdet de sidste 2 år. På Lørdag har vi opstart kl. 12.00, og så glæder jeg mig bare til at komme i gang, med kendte spillere, men også rigtig gerne med nye spillere – som jeg håber har lyst til at komme og spille under mig i Tjørring. Jeg kan love det ikke bliver kedeligt og at der vil være sved på panden til både træning og kampe” slutter Brian.

 

Kæmpe VELKOMMEN til Brian 😊