Det er med stor glæde vi kan offentliggøre, at den nye Rema 1000 butik i Tjørring også bliver klubben nye hovedsponsor – foreløbig for de næste 3 år.

Købmand Kent Krüger har i samarbejde med han hustru Hanne Krüger igennem 17 år drevet Rema 1000 i Lind med stor succes. Kent og Hanne har nu valgt at søge nye udfordringer, og har derfor sagt ja til fremadrettet at drive den nye Rema 1000 butik i Tjørring. Kent behøvede ikke meget betænkningstid, da han blev spurgt om han kunne tænke sig at være hovedsponsor for Tjørring IF fodbold. Han kendte i forvejen til klubben og dens gode renomme.

Om den nye butik fortæller Kent Krüger: “Vi glæder os rigtig meget til at møde alle de lokale folk her i Tjørring og være byens købmand. Vi ønsker at være garant for gode varer til gode priser og med absolut højt serviceniveau. Vi håber folk i Tjørring vil tage godt imod os, medarbejdere og vores selvfølgelig gode varesortiment, som bla. indeholder rigtig mange økologiske varer. For at give alle mulighed for at handle når de har tid, så holder vi butikken åbent alle ugens dage fra kl. 06:00-21:45” – butikken åbner Torsdag dem 16. maj

Rema 1000 Tjørring vil blive synlige på alle klubbens ungdomsspillere, både på spilledragter og på klubdragter, de vil selvfølgelig også være synlige på alle klubbens platforme såvel som bander på Hessel Arena. 

Sponsorkoordinator Kai Nørholm fra Tjørring IF fodbold er utrolig glad for klubbens nye hovedsponsor og er sikre på, at samarbejdet vil blive givtigt for begge parter. Tjørring IF fodbold vil desuden stå klar til at hjælpe til, ved butikkens første åbningsdage i Pinsen. 

Sponsorchef for Tjørring IF fodbold – Lars Bræmer udtaler sig: “Vi er meget glade for at Rema 1000 Tjørring har ønsket fra dag 1 at støtte op om det lokale foreningsliv i byen.

Vi ved fra tidligere at klubbens medlemmer er gode til at støtte vores sponsorer, ligeså vel som de støtter os, og ser frem til et langt og mangeårigt samarbejde”