Tjørring IF fodbold kan nu kalde sig DBU Børneklub

Med vores nye titel som DBU Børneklub viser vi, at vi virkelig vil børnefodbolden. Nu og i fremtiden vil vi arbejde endnu mere målrettet med vores børnefodboldtilbud for på den måde at sikre, at vi har et rigtig godt børnemiljø til klubbens fodboldbørn. Det betyder også, at vi vil prioritere børnefodbolden i klubben både økonomisk og organisatorisk.

At være blevet DBU Børneklub er først og fremmest en måde, hvorpå vi som klub peger arbejdet med vores børnefodbold i en særlig retning. Forskellige fokusområder skal være med til, at vi sikrer, at børnene i klubben er sunde og glade fodboldbørn.

Som i sikkert allerede ved, ansatte vi pr. 1. januar Kenneth Halberg i en stilling som Børneudviklings træner. Samtidig ansatte vi Lasse Vinning som Kenneth’s lærermester. Dette har nu kørt i snart 5 mdr. og vi er kommet rigtig langt, uden dog at være i mål endnu, det var heller ikke planen og målet flytter sig også som vi får nye ideer til hvordan vi kan gøre netop vores klub endnu bedre og attraktiv for alle områdets børn og unge.

DBU Børneklub er et tiltag, som er kommet sammen med DBU’s nye børnefodboldstrategi, som blev vedtaget i 2021. Målet er at gøre dansk børnefodbold til verdens bedste fodbold for børn. Det mål vil vi i Tjørring IF fodbold gerne bidrage til, og derfor har vi nu underskrevet en aftale om at blive DBU Børneklub og arbejde målrettet med vores børnefodboldtilbud.

Hvis I har spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte Formand Kai Nørholm på 28114030 eller Børne udviklingstræner Kenneth Halberg på 28723256