Tjørring IF fodbold indgår samarbejde med Højmark Turistfart og Holstebro Turistbusser

Det er med stor glæde at vi kan præsenterer klubbens nye leverandør af buskørsel for de næste 2 år.

Vi har søgt efter en partner som selvfølgelig kan leverer kørsel i gode busser, men ligeså meget en partner der også  ønsker at involverer sig i klubbens erhvervs netværk. Dette har vi fundet hos Højmark Turistfart og Holstebro Turistbusser. Vi ser frem til et godt samarbejde og håber at vores andre partnere også vil støtte op om vores nye bus leverandør”- udtaler formand Kai Nørholm.

Flemming Madsen fortæller om Højmark Turistfart og Holstebro Turistbusser:

”Vi er et solidt familiefirma, nu i 4. generation, med base i det vestjyske. Vi ligger vægt på at det nære samarbejde, og ser i samarbejdet med Tjørring IF fodbold en mulighed for at komme tættere på vores kunder i det midtjyske. Vi har adresser ved Ringkøbing og i Holstebro hvor vores flåde tæller ca. 45 busser ialt. Vi tilbyder alt fra VIP busser, luksus langtursbusser, dobbeltdækkere, minibusser samt selvfølgelig også prisvenlige modeller der kan bruges på de korte ture.

Kørsel med grupper i alle størrelser, firmature, foreninger, grupperejser hvor vi også gerne sørger for både hotel og guider mv. Giver du os opgaven, kommer vi med den færdige løsning. Vi har stor fokus på at drive en miljøansvarlig virksomhed, med en løbende udskiftning til miljøvenlige busser, ligesom miljøledelse af virksomheden er en prioritet. Buskørsel er faktisk en yderst miljøvenlig transportform. Det vigtigste for os er at vores kunder oplever gæstfrihed, gode oplevelser samt service og fleksibilitet” – slutter Flemming Madsen.

Så står i og mangler bus kørsel af den ene eller anden form, så tøv ikke med at kontakte Flemming Madsen på Tlf. 20 44 11 99 eller på mail fm@holstebro-turistbusser.dk

Se mere om klubbens nye STJERNE PARTNER her:

www.holstebro-turistbusser.dk

www.hojmark-turistfart.dk