FCM Klubsamarbejdet uddelte endnu engang SPORTMASTERprisen til årets FCM samarbejdsklub til det årlige repræsentantskabsmøde.

Siden 2013 har der ikke kun været en pris til årets FCM klubrepræsentant, men også til årets FCM samarbejdsklub. Det er en pris, der overrækkes i samarbejde med SPORTMASTER og dermed kaldes for SPORTMASTERprisen. 

 

 

Tidligere modtagere af SPORTMASTERprisen er:
2013: Herning KFUM
2014: Brande IF
2015: FS Holstebro
2016: Thisted FC
2017: Sunds IF
2018: Ramme-Lomborg IF
2019: Hammerum IF
2020: Snejbjerg SG&I
2021: Skive IK 


Ligesom de forhenværende gange, så blev dette års modtager også valgt på baggrund af følgende kriterier:

 • Klubben ser muligheder fremfor begrænsninger.
 • Klubben er en loyal samarbejdsklub og har nogle FCM Klubrepræsentanter, der går forrest for at involvere klubben i FCM Klubsamarbejdets aktiviteter.
 • Klubben deltager aktivt i så mange Klubsamarbejdsaktiviteter, som det er muligt.
 • Klubben stiller velvilligt faciliteter til rådighed for aktiviteter.
 • Klubben er aktiv omkring det kommercielle samarbejde.

Valget som årets FCM samarbejdsklub faldt i år på:

 • En klub, som er synlig for de fleste i vores samarbejde og som er helt umulig at komme udenom i sit eget nærområde.
 • Klublederne er altid til stede, hvad enten det drejer sig om repræsentantskabsmøde eller områdemøde og tilmeldingerne er altid rettidige.
 • Klubben er dog ikke kun synlig på ledersiden for også på trænersiden deltager trænerne i vores kurser og så har klubben efterhånden flere trænere, der har meldt sig som frivillige trænerassistenter på både FCM-licenstræning – FCM Minilicenstræning og FCM Pigelicenstræning. Klubben har tilmed i flere år stillet en træner til rådighed som FCM-licenstræner i sit område.
 • På spillersiden er klubben også særdeles aktiv i FCM Klubsamarbejdets aktiviteter. Et hav af spillere deltager i FCM Fodboldskole og FCM Pigefodboldskole og langt hovedparten af disse børn bliver også tilmeldt de efterfølgende træningstilbud på ATK+ Center, FCM-licenstræning, FCM Minilicenstræning og FCM Pigelicenstræning. Endvidere har næsten 40 spillere fra klubben været tilmeldt diverse feriecamps.
 • Læg dertil at klubben har været dygtige til at formidle vores digitale forældreunivers og til at formidle vores Fordelsklub ud til forældrene i klubben. På den måde viser klubben også sin støtte og opbakning til de nye tiltag, som vi gør i FCM Klubsamarbejdet.
 • Det er også en yderst gæstfri klub, som gerne lægger faciliteter til områdemøderne – til FCM-licenstræning – til FCM Minilicenstræning – og til FCM Ulvecup.

Dette års modtager af SPORTMASTERprisen, og som kan kalde sig årets FCM samarbejdsklub i 2022 er Tjørring IF

Stort tillykke!

Med SPORTMASTERprisen som årets FCM samarbejdsklub følger en blomst, et diplom til klubben samt et gavebevis til et spillesæt i klubbens farver fra NIKE og Sportmaster.