Fredag d. 16/11 kl. 14.00 drog 14 forventningsfulde U13 piger afsted mod Skyum Efterskole. Vores efterhånden rigtig gode venner fra FC Thy havde endnu engang inviteret de talentfulde Tjørring piger til deres Elitestævne på Skyum efterskole.

Da pigerne var til samme træningsstævne i foråret stod den på 8-mands fodbold. I denne weekend skulle de testes på den store bane og 11-mands hvilket var forholdsvis nyt for alle deltagende hold.

Stævnet er en invitationsturnering og trænerteamet var noget spændte på hvordan det sportsligt ville gå pigerne blandt de allerbedste U13 hold i Danmark. Fra Sjælland var stævnet repræsenteret af B 93 og FA2000 som sluttede henholdsvis 1 & 2 i den bedste sjællandske U13 pigerække. Også Ballerup/Skovlunde fra den bedste Sjællandske række havde taget den lange tur til Skyum Efterskole.

Fra det jyske var der for uden vores egne piger deltagelse af FC Thy, Silkeborg Q og Kolding Nord. Klubber der alle har samlet talenter fra mange forskellige klubber i hver deres område.

6 kampe á 2 X 25 minutter skulle der spilles fra fredag aften til søndag middag og det skulle hurtigt vise sig at de tilstedeværende klubber var et rigtigt godt sportsligt match. Alle slog alle i en masse lige fodboldkampe og ingen resultater var givet på forhånd på den dejlige kunststofbane på Skyum efterskole.

Til træner/leder hyggemøde lørdag aften og efter de første 16 spillede kampe kunne vi sammen konstatere at alle, med undtagelse af BSF, med få kampe tilbage søndag, stod til at kunne ende øverst på den prestigefyldte pointliste.

Ud over de mange kampe så havde pigerne også en del tid på skolen til hygge og socialt samvær. Både sammen som hold, men også på tværs af landsdele med de godt 100 andre U13 piger der overnattede på skolen. Lørdag aften blev også tid til et besøg hos den lokale købmand så sukkerdepoterne kunne blive fyldt op igen.

Fra trænerteamet skal lyde en stor tak til alle Tjørring pigerne for en helt fantastisk fodbold weekend og ikke mindst den måde de socialt tog sig af hinanden, samt den sportslige tilgang de udviste til et sådan Elitestævne.

Også et stort tak til vennerne fra FC Thy for et helt igennem utroligt velorganiseret stævne, med en forplejning der endnu engang var Michelin stjerner værdigt. Vi håber vi fik vist vores berettigelse på dette niveau og at vi også næste gang er heldige at modtage en invitation til dette stævne.

Næste større oplevelse for U13 pigerne bliver i det nye år, hvor godt 20 piger sendes mod Holland til et stort pigestævne i Rosmalen.