U13 piger skuffede trods flot 2. plads til Jysk mesterskaber

Lørdag d. 9 marts drog seks forventningsfulde Tjørring piger afsted mod Auning for at spille om det Jyske mesterskab i indefodbold.

I løbet af vinteren havde pigerne i overlegen stil, udraderet alt modstand og ikke tabt en eneste kamp og efter regionsmesterskaberne i februar, stod det klart at billetten til JM var hjemme.

8 hold fra de fire JBU Regioner havde kvalificeret sig til mesterskabet og det stod hurtigt klart at vi også blandt disse hold var på et meget højt niveau. Fire indledende kampe lørdag og tre kampe søndag formiddag blev alle vundet og vi sluttede dermed på en suveræn 1. plads i puljen med en + målscore på +33.

I semifinalen stod vi over for Eastside Viborg, der i den første indledende kamp lørdag kun blev besejret 2-1. Pigerne var dog klar fra start og vores pres over hele banen gjorde ondt på dem og resulterede i en sikker 8-0 sejr.

I finalen ventede nu Fredericia som vi havde haft rigtig godt styr på i indledende runde og rimelig sikkert havde slået 7-3. Desværre er det ikke altid det bedste fodboldhold der vinder og vi måtte sande at finalen blev en stor gang stolpe ud for os. En lidt nervøs start, et par uheldige udvisninger samt et klogt spillende og hårdt fightende Fredericia hold, resulterede i at vi måtte se os besejret 3-2.

Masser af tårer og skuffelse for pigerne der stort set havde åbnet champagnen og kysset den store pokal. Trods den lidt skuffende afslutning så ændrer dette dog ikke på at vi alle havde en fantastisk weekend i Auning og vi var alle enige om at vi kommer tilbage i 2020 og viser hvem de rette vindere var 😊

Tak til alle forældre og bedsteforældre for stor opbakning over hele weekenden og ikke mindst tak til fodboldpigerne Thea, Filippa, Agnete, Amalie, Katrine og Malou for en helt igennem forrygende måde at være sammen på som hold.

Tre indledende runder, et regionsmesterskab og et JM med en samlet målscore på +100 taler sit tydelige sprog og viser hvilken støbning U13 pigerne i Tjørring er af. Næste store oplevelse bliver lørdag d. 17 Marts hvor U13 pigerne debuterer i landet bedste 11-mands række mod ASA, Aarhus.