Et godt forår for årgang 2012 – U7 drenge vinder Lemming Cup 2019

Lørdag den 8. juni var en stor dag med fodbold og socialt samvær for vores U7 drenge. Forventningerne til dagen var store hos trænere, spillere og forældre. Vi skulle for første gang deltage i et 5-mands stævne på egen årgang – denne gang med 3 hold. Var der nogen tvivl om drengene var klar til opgaven, blev det hurtigt aflivet. Med stor opbakning fra fremmødte forældre storspillede vi og sejrede i næsten alle kampe – pokalen var i hus til de stolte drenge, forældre og trænere. Vi afsluttede en god dag på banerne i Lemming med social familiehygge i klubhuset i Tjørring. På trods af trætte ben på banerne til sidst var der masser af liv og glad stemning blandt børnene om aftenen.

U7 drengene har i foråret deltaget i en del 3-mandsstævner, men har i den grad også fokuseret på overgangen til U8 5-mandsfodbold efter sommerferien. Det er blevet til deltagelse i en række U8 5-mandsstævner, hvor vi er blevet udfordret på fysik og speed. Med godt spil og omtanke har vi løst denne udfordring særdeles godt og generelt modtaget masser af roser for godt spil. Senere i juni afholder vi selv et 5-mandsstævne i Tjørring for områdets U7 hold – så må se, hvordan vi står der.

Mange spillere er i en rivende udvikling og flytter sig hele tiden fodboldmæssigt og vores talentfulde U7 drenge står dermed meget stærkt i overgangen til U8, hvor vi er klar med 3 hold, U8A1, U8B og U8C. Det bliver spændende at følge drengene fremadrettet, hvor masser af gode og succesfulde oplevelser venter.