FCM ULVECUP GJORDE COMEBACK

Efter to år uden var det en sand fornøjelse igen at kunne afholde FCM Ulvecup Lørdag den 9. oktober i Tjørring.

Vi skulle helt tilbage i efteråret 2019 for at finde det seneste FCM Ulvecup og det var tydeligt, at det var en aktivitet, som har været savnet i FCM samarbejdsklubberne. 73 U8-U10 drenge- og pigehold havde nemlig tilmeldt sig dette stævne, hvor der hverken tælles point eller sejre, men hvor det eneste, der tælles, er smil på de små fodboldspilleres læber.

Vi er stadig ved at opgøre det endelige antal smil, men det er mange 😊 For der var virkelig meget at smile af denne lørdag i Tjørring.

Først og fremmest så vil vi i FCM Klubsamarbejdet sende masser af hjertevarme smil i retning af værtsklubben Tjørring IF og Kenneth Halberg, som virkelig havde lagt sig i selen for at skabe en perfekt ramme omkring spillere, trænere, forældre og søskende. Det er en indsats, som har krævet oceaner af frivillige timer – for hvad gør man fx, når man ikke kan mønstre nok 5-mands mål pga. den store tilslutning til stævnet? – Jo, man går selvfølgelig i dialog med naboklubberne og så får man transporteret deres fodboldmål til Hessel Arena i Tjørring, så der til sidst stod 18 knivskarpe 5-mandsbaner. TUSIND TAK for jeres store indsats, der virkelig var med til at gøre dagen ekstraordinær god.

For det blev en ekstraordinær god lørdag med masser af kampe mod hold på tværs af hele Ulveland. Der blev scoret mål, tacklet, grinet, sparket straffespark, givet highfives, jublet og hygget til den store guldmedalje. Lupus kom forbi og hvis Lupus har ondt i sin pote efter at have skrevet autografer i mere end en time, ja så er det fuldt forståeligt.

Inden de mange biler – og her taler vi altså om VIRKELIG mange biler – hen midt på eftermiddagen igen kunne forlade Tjørring, så var der en flot Klubsamarbejdsguldmedalje og diplom til alle deltagerne og så blev alle de seje deltagere deres lige så seje frivillige trænere inviteret på 3F Superligafodbold på MCH Arena søndag den 24. oktober, når FC Midtjylland tager imod SønderjyskE. Her håber vi at se alle drengene, pigerne og deres trænere igen og faktisk så kan alle I andre også få lov til at vinke til disse herlige fodboldspillere denne dag, hvor vi i pausen vil præsentere dem nede på banen. Vel mødt 😊

Se video fra dagen nedenunder og se endnu flere billeder fra dagen på FCM Klubsamarbejdets Facebookside.

Se holdbilleder HER og find endnu flere billeder fra dagen HER.