Vildt træner scoop

I den forgange uge kunne vi præsentere en spillertilgang fra Ringkøbing 2. division, hvor den tidligere TIF spiller Kenneth Lund har takket ja til igen, at tørne ud for den danske pendant til The Hammers.

I dag kan vi dog uden sammenligning præsentere en af de største nyheder i dansk seriefodbold, da vi har formået at tiltrække vores helt egen Lennart Spring, – den vel nok største spiller gennem tiderne i TIF, – hvis man ”lige” ser bort fra det nuværende trænerteam og hans brødre.

Lennart træder til trænerteamet som assistenttræner sammen med Mads Lodahl, og han kommer med et imponerende træner CV. Delt trænergerning med nuværende Head Coach Casper Johnsen førte tilbage i 2014/15 til en fantastisk sæson med oprykning til JS1. Herefter valgte Lennart at trække stikket i en periode, men vendte stærkt tilbage som træner sammen med den nuværende assistent Mads Lodahl for TIF serie 3 hold. Her opnåede de sammen 2. pladser. Trods de 2 mislykkede oprykninger 2 sæsoner i træk, så lavede de et imponerende arbejde unge talenter for 3 år siden.

”Derfor mener vi, at Lennart er den rette mand til jobbet nu. Vi har en ung trup, og her ved vi, at Lennart med sin personlighed og yderst professionelle tilgang til de unge spillere, vil kunne gøre en forskel”, – udtaler Caper Johnsen.

”Jeg håber, at I glæder jer lige så meget som Tjørring IF til at byde Lennart Spring velkommen. Med det nuværende trænerteam på plads, og et spiller materiale endnu bedre end længe i TIF, så ligger der nu et stort pres på trænerteamet, – der skal en oprykning til med minimum 1 – 2point”, – udtaler sportslig koordinater Flemming Spring.